Alem Redžepagić

SRP: Pozdrav, ja sam Alem Redžepagić. Bavim se muzikom, to je jedan od meni najdražih načina da kazem šta mislim, da se opustim i izbacim sve iz sebe. Naravno, uz prave ljude, sve je moguće.

SHQ: Përshëndetje, unë jam Alem Redžepagić. Unë merrem me muzikë, është një nga mënyrat e mia të preferuara për të shprehur atë që mendoj, për t’u çlodhur dhe për të shfaqur veten time. Sigurisht, në praninë e njerëzve të duhur, gjithçka është e mundur.

ENG: Hello, my name is Alem Redžepagić. I am a musician. Music is one of my favorite ways to share what I think, relax, and just let it all out. Of course, anything is possible with the right people.

Date:
Category: