Jelena Dražević

 

 

 

SRP: Moje ime je Jelena Dražević, dolazim iz Mitrovice. Imam 23 godine i student sam Filozofskog fakulteta, na odseku za Engleski jezik i književnost. Još od malih nogu sam počela da se interesujem za muziku. Krenulo je od priredbi u predškolskom, ali sam sebe pronašla kada sam postala član rok škole, u kojoj sam odrasla i naučila mnogo toga. Posle nekoliko godina sam se preselila u Beograd i postala član radionice koju je osnovala Biljana Krstić. Kroz pevanje uvek mogu da pokažem svoju emociju i muzika je nešto što me je uvek pokretalo i tako će biti zauvek. Slobodno mogu da kažem da je muzika moja prva prava ljubav.

SHQ: Emri im është Jelena Dražević, unë vij nga Mitrovica. Jam 23 vjeçe dhe jam studente pranë Fakultetin Filozofik, në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze. Që në moshë të re u interesova për muzikë. Fillova të marrë pjesë në shfaqje në parashkollor, por unë e gjeta veten kur u bëra anëtare e rock shkollës, ku u rrita dhe mësova shumë. Pas disa vitesh, u transferova në Beograd dhe u bëra anëtare e punëtorisë e themeluar nga Biljana Krstić. Përmes këndimit gjithmonë mund të tregoj emocionin tim dhe muzika është diçka që gjithmonë më ka emocionuar dhe do të jetë kështu përgjithmonë. Mund të them lirisht se muzika është dashuria ime e parë e vërtetë.

ENG: My name is Jelena Dražević. I come from North Mitrovica. I am 23 years old and I am an English language and literature student at the Faculty of Philosophy. My interest in music started when I was a child. It all began with performances in preschool, but I truly found myself when I became a member of rock school, where I grew up and learned a lot. After a few years, I moved to Belgrade and became a member of the workshop founded by Biljana Krstić. I can always show my emotions through singing and music is something that has always moved me and I believe this will always be the case. I can frankly say that music is my first true love.

Date:
Category: