Slobodan Popović

SRP: Ja sam pisac, tekstopisac i muzičar iz Mitrovice. Sarađivao sam sa izvođačima širom Balkana i iza sebe imam nekoliko EP albuma i spotova. Moja prva zbirka kratke proze i poezije “Jazztuk” je pred izdavanjem.

SHQ: Unë jam një shkrimtar, tekstshkrues dhe muzikant nga Mitrovica Veriore. Unë kam bashkëpunuar me artistë nga i gjithë Ballkani dhe kam disa albume EP dhe video. Koleksioni im i parë me prozë të shkurtër dhe poezi “Jazztuk” është gati të dalë në treg.

ENG: I am a writer, lyricist, and musician from North Mitrovica. I collaborated with artists all across the Balkans. I published several EP albums and music videos. My first collection of short prose and poetry “Jazztuk” is about to be published.

Delfagor – Sve(s)tionik LP – YouTube

Delfagor i Amitto – Mozaik LP – YouTube

Delfagor – Koliko Dara Toliko Muzike EP – YouTube

Date:
Category: